duminică, 26 mai 2013

Brau sarcina antiradiatii

Brau sarcina antiradiatii

Brau antiradiatii BRAU ANTIRADIATII SARCINA Tummy-Tube    

Pret: 219  Lei / buc

  • Protectie eficienta si discreta impotriva radiatiilor electromagnetice care vin din fata

  • Parte dorsala elastica pentru confort maxim

  • Tehnologie Swiss-Shield® patentata


  • Descriere produs
Conceput pentru a fi purtat sub imbracamintea obisnuita, TUMMY-TUBE are partea frontala alcatuita din tesatura Swiss Shield®, iar cea posterioara alcatuita dintr-un material elastic pentru un confort maxim in timpul purtarii. Prin urmare, acest produs nu trebuie sa lipseasca persoanelor insarcinate care petrec timp in fata unei surse de radiatii (cuptor cu microunde, laptop, etc) sau care obisnuiesc sa tina telefonul in zona burtii (in timpul utilizarii acestuia, in buzunar, etc).
Tehnologia Swiss Shield® oferă proprietati eficiente de ecranare împotriva radiatiilor electromagnetice la care suntem expusi zilnic. Acest material textil este special intrucat are in compozitie un fir metalic acoperit cu argint care este invizibil integrat in tesatura, formand o plasa foarte fina cu rol de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice. Aceasta respinge practic radiatiile pentru a nu ajunge la corp, reducand astfel nivelul de expunere.
Deoarece diviziunea celulara copilului este mai intensa în primele 5-6 luni, va recomandam sa purtati TUMMY-TUBE inainte de conceptie si pe tot parcursul sarcinii dumneavoastra.


sursa: http://www.safesolution.ro/brau-antiradiatii-sarcina-tt/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu