sâmbătă, 26 martie 2011

Ciupercute umplute







Ciupercute umplute


Ingrediente

  • ciuperci (500gr);
  • 1 morcov,
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa,
  • 150 gr mozarella,
  • ulei,
  • condimente

Mod de preparare

Se taie coditele de la ciuperci, morcovul, telina si ceapa, cubulete mici si se calesc usor in 2 linguri de ulei de masline. Se umplu ciupercutele frumos cu mixul calit si se dau la cuptor 20 minute pana se inmoaie, se coc. Cu 3 minute inainte de a le scoate, se taie cubulete sau se rade mozarella si se presara pe fiecare ciuperca. Se mai lasa nitel, se scot si se servesc ca aperitiv sau ca garnitura la orice. Noi le-am servit cu pui la gratar. Sunt extrem de delicioase si sanatoase: sunt gatite la cuptor, legumele sunt doar usor calite/inmuliate, mozarella e o branza excelenta si fara prea multe grasimi , asadar savurati-le cu placere!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu