luni, 21 martie 2011

Briose cu fructe de padure








Briose cu fructe de padure


Ingrediente

  • o cana de faina;
  • 5 linguri zahar;
  • 2 lingurite praf de copt;
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 oua
  • 1 cana lapte;
  • 1/4 cana ulei;
  • fructe de padure congelate (si dezghetate): afine, mure, zmeura, coacaze, capsuni,etc.

Mod de preparare


Se amesteca toate ingredientele uscate (sarea, zaharul, faina) si se face o gaura in mijloc.

Se amesteca ingredientele lichide si se toarna apoi peste cele uscate in gaura formata. Se incorporeaza toate. Se pot adauga fructele acum in compozitie, sau in tava deasupra compozitiei in forma de briose. Se coc in cuptorul preincalzit timp de 20 de minute. Se face testul scobitorii. Sunt pufoase, usoare si dulci-acrisoare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu