joi, 4 noiembrie 2010

Pui pe pat de sare









Pui pe pat de sare

Se face foarte repede! in 25 de minute ! nu mi-a venit sa cred

Ingrediente

  • un pui intreg fara organe;
  • vlegume diverse ( morcov, ceapa, cartof, telinaf;
  • verdeata;
  • condimente
  • sare

Mod de preparare

Se pun cativa pumni de sare grunjoasa (tipul celei de muraturi) intr-o tava (cam 1,5-2 cm de sare). Se pune puiul si se umple cu legumele taiate cubulete. Pe langa el se pun cartofi intregi cu tot cu coaja, spalati bine (de preferat cei noi, dar in perioada asta nu erau asa ca am pus normali, iar de marime: mai micuti). Se condimenteaza puiul. Eu nu l-am stropit deloc cu ulei pentru oricum pielea de pe el are grasime asa ca se va face singurel la cuptor. Se da la cuptor si in 25 de minute a fost gata! Se mananca alaturi de cartofiorii cu tot cu coaja, dupa ce se scutura de sare (si cartofii si puiul). Nu iese deloc sarat nimic!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu