luni, 10 ianuarie 2011

Varza acra calita cu porc








Varza acra calita cu porc


Ingrediente

  • 2 verze murate;
  • ulei;
  • pulpa pe porc;
  • 2 cepe;
  • 1 morcov;
  • cimbru;
  • piper si sare
  • bulion

Mod de preparare

Se da intr-un clocot pulpa de porc taiate cubulete. Se caleste in ulei ceapa si morcovul taiate marunt cu bucatelele de carne. Se adauga si varza taiata subtire.. Se amesteca conntinuu si dupa 1 minut, se adauga apa cat cuprinde ca sa fiarba. Se fierbe pana se inmoaie varza, apoi se adauga bulion (5linguri), marar tocat marunt si cimbru uscat. Se mai lasa cateva minute si e gata! Se serveste alaturi de ardei iute.

PS: varza se lasa la dezsarat si dezacrit o noapte in apa rece. Eu asa am facut si a iesit mult mai gustoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu