sâmbătă, 1 iunie 2013

LICHIOR DE CIOCOLATA HOMEMADE!

LICHIOR DE CIOCOLATA HOMEMADE!

Ingrediente:

500 ml alcool – tuica de casa
250 ml smantana dulce
100 g cacao neagra - cea mai grasa
3 cani mari de zahar
550 – 600 ml apa
2 esente – dar nu se simt, puteam sa nu pun

Intai de toate am frecat cacaua cu putina apa si zahar (pana a iesit o crema) pentru a o putea adauga in compozitia de mai jos fara a se face cocoloase.
Zaharul se topeste pana devine perfect lichid. Cu grija, se toarna cei 500-600 ml apa si se fierbe pana la omogenizare (atentie sa nu sara, pentru ca frigeeee). Se adauga cacaua. Se adauga smantana. Se adauga alcoolul si aromele. Se lasa la fiert pana totul se omogenizeaza. Rezulta o bautura gen... DESERT, delicioasa! Pentru cei ce o vor mai TARE, sa puna mai mult alcool. Cel mai bine se pastreaza la frigider, in sticla de sticla. (thx Andreea!!!)












 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu