sâmbătă, 28 august 2010

Strudele cu branza si stafide








Strudele cu branza si stafide


Ingrediente

  • branza de vaci dulce proaspata; 500 gr
  • oua 4;
  • smantana: 100 gr;
  • zahar: 100 gr;
  • ulei: 100 ml
  • stafide;
  • esenta de vanilie
  • foi de placinta
  • Mod de preparare

    Am folosit foi de placinta cumparate pt ca sunt mai subtiri. Aluatul meu creste si se face de-a dreptul placinta..nu se mai numeste strudel:))

    Se face umplutura din toate ingredientele. Se unge fiecare foaie cu ulei; se umple o foaie si apoi se ruleaza iar cu o alta tot unsa cu ullei(sa sustina mai bine umplutura). Se folosesc 2 sau 3 foi la fiecare "bucata" de umplutura. Se taie direct in tava, crude si se pune cate un cubulet de unt pe fiecare strudel taiat in tava.

    Se da tava la cuptor pana se rumeneste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu