luni, 2 aprilie 2012

Burgeri de casa











Burgeri de casa



Ingrediente

  • 500 gr carne tocata (eu am folosit piept de pui,dar data viit. clar voi incerca si vita);
  • 2 oua;
  • 2 linguri babane de mustar
  • 1 lingurita condimente (oricare, eu am amestec de curry, piper, boia,oregano si maghiran)
  • 1 legatura verdeata tocata
  • 2 cepe
  • 1 usturoi
  • sare;
  • miez de paine de la jumatate de paine
  • pesmet pt modelat

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele. se acoper si se da la congelator pt 30 de minute. Se scoate si se formeaza burgeri cu ajutorul pesmetului (o bila de compozitie aplatizata in pesmet fata verso).

Se pun pe gratarul ff bine incins si pe o parte si pe alta.

Seamana perfect cu chiftelele la compozitie numai ca se fac fara strop de ulei! SUNT MULT MAI SANATOSI!

Apoi i-am bagat in chifle alaturi de o lingurita de maioneza/ketchup, o felie de rosie, salata, optional fiecare ce doreste. F gustosti!